GE-VE RETROTUNING
Update-overzicht
Agenda
Nieuws-Agenda

Een overzicht van de laatste updates zie je als je in het linker menu op de update-overzicht button klikt.

Klik op de agenda-button voor een overzicht met de data van o.a. Kadett C evenementen etc.


NIEUWS:

* 17-03-2013

De meetingverslagen stonden nog als blog op de site, maar ook hier kregen we de laatste tijd te maken met spam. Daarom heb ik nu ook deze blogs verwijderd. De verslagen zijn verplaatst en kunnen jullie dus nog wel terugkijken.

*14-08-2012

I.v.m. spam-aanvallen in het gastenboek, hebben we besloten deze te verwijderen. Wil je graag reageren, stuur dan a.u.b. een e-mail naar info@retrotuning.nl


*25-06-2012

De GT/E  was aanwezig bij het Concours d'Elégance op Paleis het Loo.

Op 23 en 24 juni 2012 heeft de GT/E deelgenomen aan het Autovisie concours d'élegance bij Paleis het Loo. Ook een andere GT/E (lid van Opel Kadett C Club Nederland heeft deelgenomen) Twee mooie GT/E's en toch totaal verschillend.
Het was een fantastisch weekend met veel leuke reacties. De GT/E's trokken veel bekijks en beide hebben ze ook nog een prijs gewonnen. Voor een verslag van dit evenement zie: www.retrotuning.nl/page8.php


*16-01-2012

Primeur van de GT/E tijdens Interclassics en Topmobiel 2012

Op 13, 14 en 15 januari 2012 vond deze beurs weer plaats in het MECC Maastricht.
De Opel Kadett C Club Nederland stond ook weer op deze beurs in samenwerking met de Opel Manta Club Nederland en de Opel GT Club Nederland, verenigd in de FedOC. Namens de Opel Kadett C Club Nederland was mijn geel-zwarte GT/E aanwezig. Hij had zijn primeur op deze stand. De GT/E werd vergezeld door de groene Army Kadett van Sjonnie, een mooie rode Aero en een handje vol Manta's en GT's.
Foto's van de stand vind je hier:
www.retrotuning.nl/page8.php

 
WelkomOver mijNieuws-AgendaFoto'sProjectenMeetings-Evenementen etc.VERKOCHT Kadett C SedanContactLinks