GE-VE RETROTUNING
Treffen Aero Stammtisch Rhön
Klassiekertreffen an der Opel Villen 2013
23e Int. Opel Kadett C Meeting Sevenum
Hunebed-weekend OKCCN 2013
Concours d'Elegance 2012 Paleis 't Loo
Duits Autosport Festival 2012 Circuit Assen
Elfsteden-Frieslandweekend 2012
Interclassics en Topmobiels 2012
Kampeerweekend OKCCN 2011 Siebengewald
Meeting Kadett C Zentralstelle 2011 (Silschede)
Meeting Opel Power Nederland 2011
Meeting Opel Team Oost 2011 (Borculo)
Kadett C Meeting Opel Team Eefde 2011
21e Int. Kadett C Meeting OKCCN 2011
23e Int. Opel Kadett C Meeting Sevenum

Op 31 mei, 1 en 2 juni was alweer voor de 23e keer de internationale Kadett C meeting van Opel Kadett C Club Nederland. Net als de afgelopen jaren, was dit ook nu weer op het evenemententerrein bij Manege d'n Umswing in Kronenberg (Sevenum).
Vorig jaar is er voor de manege langs een nieuwe gasleiding aangelegd. Doordat de winter lang geduurd heeft en de lente erg traag op gang kwam, was er een strook met pas ingezaaid gras nog niet geschikt om met auto's overheen te rijden. Hierdoor moesten we dit jaar het terrein anders indelen en gebruik maken van een andere ingang.Het was even aanpassen voor sommige deelnemers..... Ondanks de extra borden langs de weg reden er toch een aantal op automatische piloot naar de verkeerde ingang. Gelukkig hadden ze dit alsnog snel door en was er alle begrip voor de veranderde situatie.

Als je nu het terrein op reed, was er vooraan links een parkeerplaats voor de bezoekers. De deelnemers moesten nog een stuk doorrijden naar het kampeerveld. Dit om toch dichtbij de manege-hal, de douches en toiletten te kamperen.Onze Kadettjes mochten allemaal mee...........Ook een aantal andere oude Opeltjes wisten ons te vinden. Zij zijn ook van harte welkom. Zeker als ze zo'n leuk kenteken hebben.Op vrijdagavond was het al gezellig druk.

Op zaterdag bleven de deelnemers binnen stromen.Er werd druk gehandeld en over de diverse Kadettjes bijgepraat.Er waren diverse standhouders en ook voor een frietje, snack of een ijsje kon men terecht bij de manege-hal.Ook in de hal stonden nog standhouders en was er voor de kinderen een springkussen en kinderhoek waar men kon deelnemen aan de kleurwedstrijd.

En langzaam aan werd het steeds drukker op het veld.En in de hal.Op zaterdagavond in de hal.Ook op het veld was het, ondanks de koude avond, erg gezellig.

In de hal hadden deze kids het Limbo-dansen gewonnen.We hadden dit jaar ook een paar Engelse gasten. Ze zaten in een hotel vlakbij. Ik heb ze daar 's avonds opgehaald zodat ze nog gezellig een biertje konden meedrinken.En of zij iets begrepen van zo'n Hollandse polonaise.............??Na een gezellige nacht met o.a. nog Limbodansen voor de grote "kinderen" was het op zondagmorgen schitterend weer.'s Middags werden de auto's van de clubleden apart gezet om door een jury beoordeeld te worden voor de Clubbeker.

De kleurplaten voor de kleurwedstrijd hingen allemaal in de hal.Hier een papa die betrapt wordt bij het helpen kleuren......Gezellige drukte op het veld.De hal stroomt vol voor de prijsuitreiking.De winnaar van de wisselbeker. Meer foto's van de aanwezige auto's, de prijsuitreiking etc. staan op de Facebookpagina van de Opel Kadett C Club Nederland. Hier een link naar het album:

www.facebook.com/media/set/

Verder ontvingen we bij de Kadett C Club nog een aantal mooie foto's waaronder ook een paar van twee van mijn Kadettjes.Het was weer een geslaagde meeting. Tot volgend jaar allemaal.

WelkomOver mijNieuws-AgendaFoto'sProjectenMeetings-Evenementen etc.VERKOCHT Kadett C SedanContactLinks