GE-VE RETROTUNING
Treffen Aero Stammtisch Rhön
Klassiekertreffen an der Opel Villen 2013
23e Int. Opel Kadett C Meeting Sevenum
Hunebed-weekend OKCCN 2013
Concours d'Elegance 2012 Paleis 't Loo
Duits Autosport Festival 2012 Circuit Assen
Elfsteden-Frieslandweekend 2012
Interclassics en Topmobiels 2012
Kampeerweekend OKCCN 2011 Siebengewald
Meeting Kadett C Zentralstelle 2011 (Silschede)
Meeting Opel Power Nederland 2011
Meeting Opel Team Oost 2011 (Borculo)
Kadett C Meeting Opel Team Eefde 2011
21e Int. Kadett C Meeting OKCCN 2011
Meeting Opel Power Nederland 2011

Van 19 t/m 21 augustus organiseerde Opel Power Nederland voor de 18e keer hun Internationale Opelmeeting op het evenemententerrein in Sevenum (Kronenberg)

Ook dit jaar waren wij er om als vrijwilliger mee te helpen. Het was weer een geweldige evenement, met over de 1000 auto's.
De eerste vrijwilligers waren er al vroeg in de week om te beginnen met de opbouw. Op woensdagavond was het terrein dan ook al grotendeels opgebouwd en was de hal ook al zo goed als ingericht.We hebben even gezellig een kop koffie gedronken en bijgekletst, toen met zijn allen aan de slag met het inpakken van de tombola- en grabbelton-kadootjes en het vullen van de tasjes voor de bezoekers. In elke tasje een paar presentjes, het reglement, progamma etc.

Op onderstaande foto's lopen de "tasjesvullers" op en neer om elke tasje van de juiste inhoud te voorzien.


Een aantal dames waren druk met het inpakken van de kadootjes.
Grabbeltonprijsjes...............Tombola-prijsjes..............Verschillende leveranciers hadden al hun spullen bezorgd.
Zo ook het wc-papier........................... en dat is een aardige berg met zoveel bezoekers.Het tasjesvullen gaat ondertussen gewoon door............................

De dozen en kratjes met de volle tasjes.Ook de vele bekers zijn alvast uitgepakt en uitgestald in de hal.Voor de rest hebben we niet veel tijd gehad om foto's te maken. Geert heeft zaterdag en zondag als keurmeester in verschillende klasses de auto's beoordeeld voor het concours. Jolanda heeft van alles en nog wat gedaan, o.a. de mannen op het veld bij het keuren van de auto's, de slalomwedstrijd en DB-meting van drinken voorzien. Dit was met dit warme, hete weer geen overbodige luxe.
Op zaterdag eind van de middag hebben we geholpen met verkopen van de tombola-lootjes.
Na de tombola was er het keuren van de auto's voor de "glow-off". Dit is iets wat we bij de Opel Kadett C Club niet zo snel meemaken. Hier een paar foto'sEn onze eigen Opel-Hippies hadden een Kadett C van "neon" voorzien en kwamen ook even een kijkje nemen.De reacties en verbaasde gezichten waren in 1 woord GEWELDIG!! Echt super bedacht.

Al met al was het een geslaagd weekend, met veel bezoekers en positieve reacties. Volgend jaar hopen we met de geel-zwarte GT/E aanwezig te zijn.

WelkomOver mijNieuws-AgendaFoto'sProjectenMeetings-Evenementen etc.VERKOCHT Kadett C SedanContactLinks