GE-VE RETROTUNING
Kadett C Station
Kadett C City SR
Motor-revisie Sedan Edwin
Schuurvondst-WinterKadett
Jolanda's Aero deel 2
Jolanda's Aero deel 1
Project GT/E deel 5
Project GT/E deel 4
Coupé van Oscar deel 3
Coupé van Oscar deel 2
Coupé van Oscar deel 1
Project GT/E deel 3
Project GT/E deel 2
Project GT/E deel 1
Kadett C Station
Afgelopen winter kon ik een grote partij Kadett C onderdelen kopen. Bij deze onderdelen hoorde ook een zwarte Kadett C City SR. (zie elders op de site) Door deze aankoop had ik bijna van elk (basis)model een Kadett C. Bijna, want een Kadett C Station/Caravan had ik nog niet. Tijdens het hotelweekend van de Kadett C Club Nederland kwam het zelfs nog ter sprake. En wat wil het toeval? Een paar dagen na dat weekend kreeg ik een berichtje waarin een Kadett C Station werd aangeboden. Of ik iemand wist die een Kadett C Station zocht............. Nou misschien moest ik maar eerst eens zelf gaan kijken. De Station bleek mat legergroen gerold te zijn, maar was technisch wel in orde en ook een vrij harde Kadett. Een leuke Kadett om als winterauto/pretKadett te gaan gebruiken. Maar ja, dan was daar mijn andere winter-Kadett nog. 
Na een paar telefoontjes, overleg thuis en een nachtje slapen was de kogel door de kerk. De Coupé winterKadett, ondertussen bekend als Shaggy werd verkocht en de Station gekocht.
Bij aankoop stond de Kadett er zo bij:Nadat ik de auto had opgehaald is deze door Jolanda en haar zus Bianca gepimpt. Met wat spuitbussen lak van de Action werd de Kadett flink onder handen genomen.Hierna heb ik er dakdragers met houten latten opgemaakt en er wat spullen op gedaan. Zie hier het resultaat:

En tijdens de meeting van Opel Team Eefde behaalde de station zelfs een derde prijs.


WelkomOver mijNieuws-AgendaFoto'sProjectenMeetings-Evenementen etc.VERKOCHT Kadett C SedanContactLinks